Assalamualaikum..terima kasih sudi jengah blog masyiu ^_^

Tuesday, 4 October 2011

malangnya si Muncit~~

assalamualaikum

apa khabar korang?.Macam mana dengan study or kerja korang??.huhu..Hari ni..hidup aqu sangat messy!!..haha..mana taknya, kiteorang langsung tak prepare untuk lab dan kelas ganti. Kiranya dengan otak kosong, masok lab, terus buat eksperiment, ada jugak coursemate yang tak datang sebab tak tahu ada lab pagi..ha!!..ce tengok...bertapa serabutnya kiteorang hari ni..Alhamdulillah, aqu dapat partner yang sama masa sem satu dulu..=)..peace~~..korang hado???

Tapi bukan yang tu aqu nak citer...xper??..lets enjoy(erkk!!) with d movie..=))..nanti aqu cerita.
.
video

huhu...ok..suara aqu xsedap!!..sebab tu aqu tak suke karoke..

meh nak citer...mende yang macam hamster tu namanyer MUNCIT (arnab + tikus)

memang take time la masa kiteowang nak amek muncit tu...ada member yang kena gigit, ada juga yang lompat atas labcoat dan berbagai lagi..
aqu??..hahha..ce tanya lab assistant..dah brap kali terlepas...

Pendarahan teruk telah berlaku pada si muncit tu atas kerakusan aqu dan partner merobek salur darahnya..sampai pecah~~..astaghfirullah..

Dr. kiteowang pon terkejut and said it is first cases yang pernah berlaku...Agak malang bagi si muncit yang dapat kiteowang..sebab kiteowang bukannya tak sayang binatang, tetapi takowtt!!!..please understand us k!!...hehe..

Buat masa sekarang, kiteowang pon tak tahu khabar si muncit tu, sama ada terpaksa dibunuh ataw masih boleh diberi rawatan..(sama2 kite doakan)

Tapi...yang aqu respect, budak LELAKI...giler cool, style..xdernyer jerit2..dengan tenang diaowang melakukan eksperiment..

ce imagine, kalo aqu jadi DOKTOR, kowang jadi PESAKIT...hahahhaha..=))

ni ha partner aqu...SOLO g k!!!..


malas nak cerita panjang lebar...nak tahu korang testi ok???..

p/s : luv uollzz..=)