Assalamualaikum..terima kasih sudi jengah blog masyiu ^_^

Monday, 8 August 2011

FRIEND

ASSALAMUALAIKUM
hye uollzz...harap chat2 yer.=)
letih melukis guna paint..tapi syok...heehhe..rasa zaman budak2 lak....(padahal xtaw guna photoshop)...ngeehhhh~~~....layan je yer..=)




p/s :..ok x??? boley x?? ???

14 comments:

putry arisa said...

ok la 2...
esok3x.. aq pon nk try gak la.. jgn lupe mengomen k.. huhuhuhu..=)

masyiu said...

hahhah..waiting..=)

hyz said...

orang lidi... hahahha nak baca tulisan x bape nampak.. ~rabun...

Aida Omar said...

kawan masa senang memang ramai tapi kawan masa susah tu yg pyh nk dicari.. eh boleh ke di kait kan dgn gambar org lidi nie? ngeee :P

Aida Omar said...

kawan masa senang memang ramai tapi kawan masa susah tu yg pyh nk dicari.. eh boleh ke di kait kan dgn gambar org lidi nie? ngeee :P

Aida Omar said...
This comment has been removed by the author.
masyiu said...

hyz : hahaahha...pakai lens..
aida : bole jer...=)

zulhilmi.tempoyak said...

komen

Cik Bell said...

dah macam alien pulak kwn dia tu.ahaha

masyiu said...

hahaah...cm alien ea??...huhu~~

adan said...

ahahaha.. comel je lukisan.. ehheehe

orang lidi.

masyiu said...

ADAN : HAHHAHA....x sehebat bro zack....lagi cantek..

adlina said...

kalau nk lukis lagi cantik, boleh guna PAINT TOOL SAI 1.1.0..boleh downlod kt cni

http://www.afterdawn.com/software/desktop/image_editing/painttool_sai.cfm

cik memey pernah guna ini untuk lukis doodle..refer sini ek

http://cha-memey.blogspot.com/2011/06/tutorial-cara-melukis-doodles.html

sekadar berkongsi..sory kalau da tau

masyiu said...

adlina : thanx yayunk....=)..
t kite download..=)