Assalamualaikum..terima kasih sudi jengah blog masyiu ^_^

Saturday, 17 September 2011

menonton silat di TS

assalamualaikum

hye korang...pe pandangan korang kalo masok kuliah, slide show in malay, but lectures in english????....ok!!..asje tnya, padahal xder kaitn ngn entry..hehe

Sempena cuti Hari Malaysia neyh. aqu kagum la kalo korang sibuk2 g Dataran Merdeka, dan menghayati erti Hari Malaysia..hehe..aqu pulak, lepak2 dekat Berjaya Times Square ngn beautiful's nara (mmber aqu~~)..
Nak dijadikan cerita, plan asal nak g naik KTM, tapi Ktm mogok lak, so kiteowang naik teksi lah dari UKM ke TS...pasal fare, kowang jangn tanyala..tapi kalo korang style jarang2 keluar cam aqu ne..xperla..dah ler JPA tak masok lagi, gedik nak perabih pitis..ish3~~

Sampai je kat sana..hahahha, penat berjalan sebab tak tahu jalan, pusing2, tempat yang sama juga kiteowang lalu..tbe2..aqu ternampak ada tournament silat, pe lagi..aqu ajak beautiful's nara g lepak sana la..sebab aqu minat kalo bab2 ne, nak suruh aqu stay situ sampai malam n watch the game pon, aqu sanggup..tapi beautful's nara aqu cam kurang minat jer..hehhehhhe

ni ha, snap dari atas...

kalo korang nak tahu, kiteowang g sana, x beli apa sangat pon, just beli buku..(bagus x???)..readers digest lagi...=))
Aqu jugak da terserempak dengan member secndary dulu...pe lagi, xciting la..jejak kasih pon bermula, kesian pakwe die dok tunggu...hehhe

ni ha, nama syamin, dah berpunya k!!!
Then, dah habis pusing2 cam orang xder motif, kiteowang pon balik dengan menaiki teksi yang sama..
Tapi aqu suke sebb ada tournament tu,,hehe..aqu x minat sangat shopping, penat jalan weh...hahhah.Jom tengok my beautiful's nara, die pon ada blog azwa

ni ha,, azwa..dah berpunya kk!!
apa2 pon, nice keluar ngn korang, t nak kluar lagi, plan betol2...yang pasti, xmo naik KTM..hehehe..penat!!!

p/s : dah habis jalan2 tanpa duit masok!!!..ggrrrr.....dah. jom buka lab manual..esok da lab..=)..

20 comments:

sara E a.k.a ct said...

huhu..soriiii..ak xjoin kuar2:P

masyiu said...

huhu..xper..next time..=)

M Firdaus Mohd said...

beautyful nara? pergh. lepak dengan abang naralah..wiwit..hehe.
ceyh, si nara tu adlah azwa ya..trololol
rajin nya beli buku english! shuke2.

masyiu said...

nak pinjam ke??..hahhaha
mana ko kenal azwa??

M Firdaus Mohd said...

hehe, boleh juga, aku pun minat juga readers digest tu..hehe..wahha. :D

chiLleD...!! said...

wat muka pelik kt lecturer ala2 tak paham gitue..then pndang muka lecturer, pandang slide bergilir2..hehe

masyiu said...

chilled : hahhaahh...xpasal2 lecturer tanya soklan bonus kat masyi..haha..nak jawab apa lak????

Asyila Zainuddin said...

wahh.. kalo dari ukm gi ts naik teksi bape hengget tu? ngee..

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

asal g TS x habaq.. :) bole lepak sama2.silat the best ;)tgk org main,kaki sdri yg rs nk bg kick.

p/s: tuu diaa..azwa ;))

Christian Tadeo said...

hello, nice blog you have, i am thinking you might like to exchange link with me so i can visit you everyday if i have my time, if you want to please visit back here and comment on the exchange link section so i know, thanks! http://literasura.blogspot.com

ade2mama said...

haram nk ajak aku heeh..
sial aku xminat ..tomoi mint la hehe

masyiu said...

syilla : huhu..mahal gak dear..sekali2 xper la..

abg : len kali..=)

ada 2 mama : hahha..ladies only..=)

C.M.Hasib CH said...

semua dah berpunya.. xde yg x betpunya ke? haha

syahirooAhmad said...

alaa. baru nak kenal dengan dak miza tu.. :P

syokkan life sebagai student ni.. kawan pun keliling bilik.. :D

masyiu said...

hasib : hahha..
syahiro : ala..terlepas suda~~

Rojak Punya said...

wah..minat silat ye..nape tak record video leh upload kat utuiub

qamarguyz said...

salam ziarah..
adeiii..semua da berpunya..
mana yg belum berpunya nie?
ahaaks! ;0

aReLaN said...

alahai,sme dh berpunya ke termasuk penulis blog??hohoh

fathiahRAIHANA said...

wahh tgok silat ye
minat ea ? hehehe

btw, lagu blog ni one of fav too :) suke suke!

C i k P i p i T e m b a m said...

silat2 tgh2 timessquare ? hakhak