Assalamualaikum..terima kasih sudi jengah blog masyiu ^_^

Friday, 2 September 2011

merdekaraya 2011

Assalamualaikum

psst...pstt..rni dah msok raya ke-4...hehe..selamat hari raya..maaf zahir batin..Cmner raya korang??..Mesti bestkan..Aqu biasa2 jer..sebab xdernyer nak pasang pelita keliling rumah, bako2 lemang, maen mercun2..huhu..sob3..
Tapikan korang raya tahun neyh paling best sebab aqu dah boleh drive, so, boleh la nak g beraya rumah teman2..
Raya pertama : Setelah bersalaman dengan parents, kiteowang pon berangkat ke masjid yang terletak beberapa langkah dari rumah..Mak aqu suke g awal, sebab nak duduk saf depan2..dapat kena air-cond lagi..Then after solat sunat aidilfitri, just duduk rumah tunggu sedara2 datang..

sedara aqu lettew..


wif family...aqu paling muda disitu..=)
raya kedua : huhu...pe lagi g rumah mmber2 la sebab diaowang buat rumah terbuka..

raya ketiga : g rumah mmber yg buat rumah terbuka juga..dan secara tak dirancang, berjumpa dengan teman yang hampir 8 tahun x jumpak...seyes sangat syahdu (bak kata adik aqu)..and xcited

raya keempat : teman akak aqu (jubah merah ) g beraya rumah teman2 die...sebab die tak tahu drive..ho..ho..redah sawah dan bendang, mencabar kepoweran aqu memandu...
Then petang tu, g shopping2..huhu..dapat satu handbag..dah tiga kali aqu g kedai yang sama2..last2 rembat jer..

Btw, nama jer merdekaraya, haha...sambutan merdeka, aqu x dapat rasa poWn...korang???

p/s : packing2 nak masok U balik...welcome the juniors....=))


6 comments:

Muhamad Zulkarnain said...

Hari Raya Menjelma Kembali, Saya Ada Contest Raya Untuk Anda..Hanya Disini Caranya http://zulzol.blogspot.com/2011/08/hari-raya-photo-contest-2011.html Pasti Sensasi :-)

nasyitahahmadzaini said...

huh,,,smbut merdeka pon xingt...tbe2 ' eh!!merdeka ke?' ;p

aku said...

aku pon xsedar merdeka bile..haha.kijam kan? :D

::budak:: said...

jgn buli junior..hehe

mish eden said...

eden da nk abis lesen P pi tak pegang2 kereta lgsung...hehehe

shio said...

selamat hari raya.:)